/ My Online Diary \
Status
A smile can hide thousand tears :)
Apabila seseorang itu menyakitimu, berdoalah kepada Allah agar kamu tidak melakukan sedemikian terhadap orang lain.
If people are trying to bring u down, it only means that u are above them.
Diary Owner Friends Links
Welcome 2014 :)
Tuesday, 31 December 2013 • 02:03 • 0 comments
Hye guys ! ^^ miss me ? haha i wonder . so , canno ? sihat ? sila ucap Alhamdulillah . haha k . how's your holiday ? kalau berjalan merata tu , untung lahhhhh . haha . yang duduk rumah je ? haha , u'hv a lots of things u can do actually , u just not realized it . eleh duk rumah pun best apa . chill lah , mana tahu akan datang boleh berjalan merata jugak kan . heh . apa apa pun , yang penting kesihatan , keselamatan semuanya okay . dah .

hey 2013 , :')


2013 is on the way to say good bye ?! sekejapnya masa berlalu ! so , appreciate lah setiap detik dalam kehidupan seharian kita ni . pepatah Arab kata , masa tu ibarat pedang , jika kita tak memotongnya , maka ia akan memotong kita . think positive , and u'll do positive things too . 2013 , oh i'll miss u so much ! a lot of things to remember . hm :'> whatever it is , 2013 is the best . hee :))

Sebelum terlupa , najwa nak minta maaf ya . dari hujung tudung saaaaaampai hujung stokin . sama ada sedar atau tak , terkasar bahasa and so on . i'm sorry . :3 tutup buku lama , buka buku baru . semoga buku baru itu diisi dengan kebahagiaan yang berpanjangan . :))




Welcome 2014 ! :') please be awesome ! haha . hey i'm 15 to be ! oh my gee ! weh dah besar dah Najwa Harun niii . semoga menjadi seorang anak yang baik , rajin serta Solehah , berjaya di dunia dan di Akhirat kelak . dimudahkan segala urusan , dimurahkan rezeki dan dikuatkan daya ingatan . Straight A's for PBSMR , SMA and SPM . Stay cute ! ecehhhh hahahahahaha :d aamiinnnnnn . okay thanks doakan . :'))

azam ? banyak sangat weh . haha akan ku cuba untuk penuhi azam tersebut dengan istiqamah . ceh . hahah . whatever it is , jaga kesihatan and keselamatan ~ penting tu . semoga ceria selalu . May Allah bless u ~ take care ! haha okay bye . Assalamualaikumm .

Owner

Assalamualaikum :) Hye. Najwa. 14 maybe. Samerians. Rawang. Comel. Kbye


Talk with Me!
no harsh words allowed


FOLLOWERS


DON'T FORGET TO CLICK THIS BUTTON BELOW

FOLLOWER CODE
CREDIT
Basecode by Dirah Sor
Header was made by Ceknisasapet
Helped by Candy Ersynx
Edit by Najwa Shafira
Edit by Najwa Harun
Copycats & Spammer, I will repote to the police station!